Skip to main content

Γνωρίστε την Karam Crete Spa

Αξιοποιούμε την πολυετή εμπειρία και τεχνογνωσία της μητρικής εταιρείας Rivage η οποία εφαρμόστηκε με επιτυχία σε αλυσίδες πολυτελών Spa καθώς και σε SPA Πολυτελών και υπερπολυτελών ξενοδοχείων σε πολλές χώρες του κόσμου.

karam-istoria

Ιστορία

Ποιοι είμαστε

Η Karam Crete καινοτομεί στον ελλαδικό χώρο αφού αξιοποιεί την πολυετή εμπειρία και τεχνογνωσία της μητρικής εταιρείας Rivage η οποία εφαρμόστηκε με επιτυχία σε αλυσίδες πολυτελών Spa καθώς και σε SPA Πολυτελών και υπερπολυτελών ξενοδοχείων σε πολλές χώρες του κόσμου.

H Κaram Crete Spa, δημιούργησε στο Ηράκλειο Κρήτης στον Αγ. Ιωάννη στην οδό Κνωσσού 177 το KARAM CRETE SPA Wellness & Beauty Center, ένα υπερσύγχρονο City Spa, έναν πρότυπο πολυχώρο Ομορφιάς, Ευεξίας και Ευζωίας, μοναδικό για τα ελληνικά δεδομένα. Στο Karam Crete Spa οι ειδικοί αισθητικοί και θεραπευτές μας θα σας βοηθήσουν να ανακαλύψετε την καλύτερη εκδοχή σας, μέσα από υπηρεσίες αναδόμησης και αναζωογόνησης. Στο Karam Crete Spa η κάθε θεραπεία αποτελεί ένα μοναδικό δώρο σε κάθε γυναίκα και άντρα που αγαπά και φροντίζει τον εαυτό του, μια προσιτή πολυτέλεια και μια εμπειρία πέρα από κάθε προσδοκία.

Karam σημαίνει γενναιοδωρία και στο Karam Crete Spa είμαστε γενναιόδωροι, όπως ακριβώς ταιριάζει στην κρητική φιλοξενία και όπως οι άνθρωποι της Κρήτης ξέρουν να εκτιμούν.

The-experience-and-heritage-of-know-how

Το χθες και το σήμερα σε απόλυτη αρμονία

Η εμπειρία και η κληρονομιά της τεχνογνωσίας

Στο Karam Crete Spa εναρμονίζουμε πανάρχαιες πρακτικές με την τεχνογνωσία και την επιστήμη του σήμερα και συνθέτουμε υπηρεσίες κορυφαίας ποιότητας και αποτελεσματικότητας.
Στο Karam Crete Spa προσφέρουμε ξεχωριστές στιγμές μέσα από μοναδικές καλλωπιστικές και θεραπευτικές εμπειρίες. Eδώ η Νεκρά θάλασσα συναντά τη Μεσόγειο, τα αρωματικά έλαια της ανατολής συναντούν τα βότανα της κρητικής γης και το ελαιόλαδο, ενώ τα τελετουργικά της ανατολής που γνώριζαν μόνο λίγοι συναντούν τη τεχνογνωσία του σήμερα όπως προκύπτει από τις εξελίξεις στο χώρο της αισθητικής, της δερματολογίας και της κοσμητολογίας.

Στo Karam Crete Spa εφαρμόζουμε ολιστικές πρακτικές και χρησιμοποιούμε προϊόντα Rivage τα οποία δίνουν προστιθέμενη αξία στις υπηρεσίες μας. Η αξιοποίηση των θεραπευτικών ιδιοτήτων των μεταλλικών στοιχείων της Νεκράς Θάλασσας δίνει στην ευεξία και στην υγεία άλλο νόημα. Η Μπανιοθεραπεία και η Λασποθεραπεία κυριαρχούν στις υπηρεσίες μας και αποτελούν στοιχείο ταυτότητας του Karam Crete Spa.

why-karam-crete-spa


Γιατί στο Karam Crete Spa

Η Νεκρά Θάλασσα είναι γνωστή από την αρχαιότητα ως το μεγαλύτερο φυσικό θεραπευτικό Spa με θεαματικά αποτελέσματα ,τόσο στην υγεία και την ομορφιά της επιδερμίδας όσο και στην αντιμετώπιση ποικίλων δερματολογικών καταστάσεων καθώς και μυοσκελετικών προβλημάτων.
Η Νεκρά θάλασσα αποτελεί ένα Θαύμα της Φύσης. Πρόκειται για ένα μοναδικό περιβάλλον με υψηλή αλατότητα, μειωμένη ηλιακή ακτινοβολία και υψηλότερη συγκέντρωση οξυγόνου. Βρίσκεται σε 410 μέτρα κάτω από την επιφάνεια της θάλασσας. Ο πηλός της δημιουργείται σε αυτό το μοναδικό περιβάλλον μέσα από γεωλογικές διεργασίες χιλιάδων ετών. Η Λάσπη της Νεκράς Θάλασσας περιέχει 23 μοναδικά μεταλλικά στοιχεία 12 από τα οποία δεν υπάρχουν πουθενά αλλού στον πλανήτη στη συγκεκριμένη οργανική μορφή. Η λάσπη της Νεκράς Θάλασσας μέσω της Ωσμωτικής Δράσης καθαρίζει απαλά το δέρμα απομακρύνοντας ρύπους , ρυθμίζει τη λιπαρότητα, βελτιώνει την ελαστικότητα και την υφή του, ενώ παράλληλα ενυδατώνει, συσφίγγει και αναζωογονεί την επιδερμίδα, αφήνοντάς τη υγιή και λαμπερή. Επιπλέον έχει σημαντική αντισηπτική και αποτοξινωτική δράση, ενώ παράλληλα ευνοεί την ανάπλαση των κυττάρων.
Πληθώρα ανεξάρτητων κλινικών μελετών υποστηρίζει πως η Λάσπη και τα Άλατα από τη Νεκρά Θάλασσα έχει ευεργετική δράση και ανακούφιση από μυϊκούς πόνους και πόνους αρθρώσεων καθώς επίσης συμβάλλει δραστικά στη βελτίωση της κινητικότητας. Στο Karam Crete Spa φέρνουμε τη θαυματουργική επίδραση της Νεκράς Θάλασσας μέσα από προϊόντα κορυφαίας ποιότητας με πρώτες ύλες τα μεταλλικά στοιχεία της στοιχεία, τα οποία αξιοποιούμε μέσα από εξειδικευμένα πρωτόκολλα υπηρεσιών από έμπειρους θεραπευτές.

Η εκπληκτική επίδραση που έχει στην υγεία, την ευεξία και την ομορφιά η Νεκρά Θάλασσα το μεγαλύτερο φυσικό θεραπευτικό Spa στον κόσμο.

Υπηρεσίες και Προϊόντα Κορυφαίας Ποιότητας και Αποτελεσματικότητας

Ένας πανέμορφος Πολυτελής χώρος

Μια μοναδική εμπειρία Spa! Ένας πανέμορφος πολυχώρος με ταυτότητα! Η ευγένεια, η εξυπηρέτηση και ο επαγγελματισμός, τα ανατολίτικα λουτρά, οι λασποθεραπείες, τα αρώματα και τα τελετουργικά της ανατολης και η θεραπευτική δύναμη της Νεκράς Θάλασσας συνθέτουν μια μοναδική εμπειρία.

facilities-karam-crete-spa

Οι Εγκαταστάσεις

Ζήσε το απόλυτο ZEN

Στον υπέροχο, ολοκαίνουριο χώρο μας υπάρχουν πολυτελείς εγκαταστάσεις με Hammam , τζακούζι πέντε ατόμων και Sauna.
Οργανώστε το Bachelor party σας ή δημιουργήστε ένα ξεχωριστό event! Ελάτε με τον αγαπημένο σας, την αγαπημένη σας ή με την παρέα σας στον πανέμορφο prive χώρο μας και ζήστε μοναδικές στιγμές απόδρασης από την καθημερινότητα.

Ανακαλύψτε περισσότερα

Κάθε υπηρεσία είναι προσεκτικά σχεδιασμένη ώστε να λειτουργεί σε αρμονία με τον άνθρωπο και να προάγει τη σωματική, ψυχική και πνευματική του υγεία και ευεξία. Με μια μεγάλη γκάμα προϊόντων και υπηρεσιών είμαστε εδώ για να καλύψουμε κάθε ανάγκη και να ικανοποιήσουμε τα πιο απαιτητικά
γούστα.

ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΤΟ SPA

GALLERY

Close Menu