Αρχική/Υπηρεσίες/Μπανιοθεραπία

BATHS

ΜΠΑΝΙΟΘΕΡΑΠΕΙΑ

Αυτό που ονομάζουμε στα αγγλικά Balneotherapy συμπεριλαμβάνει τη θεραπεία μιας σειράς ασθενειών και παθολογικών καταστάσεων μέσω λουτρών κυρίως με νερό πλούσιο σε μεταλλικά στοιχεία, όπως αυτά της Νεκράς Θάλασσας. Πρόκειται για μια κλινικά αποδεδειγμένη, αποτελεσματική συμπληρωματική προσέγγιση στη θεραπεία παθολογιών που σχετίζονται με φλεγμονή και άγχος.

Read More

Οι βιολογικοί μηχανισμοί με τους οποίους η εμβάπτιση στο μεταλλικό-θεραπευτικό νερό και η εφαρμογή της λάσπης ανακουφίζει τα συμπτώματα διαφόρων παθολογιών, έχουν παρατηρηθεί και επιβεβαιωθεί από ποικίλες μελέτες. Aνοσολογικές αποκρίσεις στην Balneotherapy οδηγούν σε αντιφλεγμονώδη, αναλγητικά, αντιοξειδωτικά, και αναβολικά αποτελέσματα, ενώ η παρουσία των βρωμιδίων στο μεταλλικό νερό της Νεκράς θάλασσας χαλαρώνει τους σφιγμένους μυς και ανακουφίζει από τους πόνους και το stress.

Γενικά η μπανιοθεραπεία, συμβάλλει σημαντικά στην παραγωγή β-ενδορφίνης, η οποία γεννά αίσθημα ηρεμίας και ευδαιμονίας και εξουδετερώνει τα υψηλά επίπεδα ανδρεναλίνης που είναι υπεύθυνη για το stress.

Στο Karam Crete Spa φέρνουμε τα οφέλη της μπανιοθεραπείας από τη Νεκρά Θάλασσα. Εδώ κάνουμε πράξη αυτό ακριβώς που σημαίνει Spa Salute Per Aqua -Υγεία μέσα από το Νερό. Άλατα από τη Νεκρά Θάλασσα εμπλουτισμένα με Lemon Grass και ευκάλυπτο, διαλυμένα σε νερό κατάλληλης θερμοκρασίας μέσα σε υδρομασάζ, απελευθερώνουν όλη την αναζωογονητική και θεραπευτική τους δύναμη και σου χαρίζουν την απόλυτη εμπειρία Spa.

Παραδοσιακό Λουτρό Ανατολής

Ταξιδέψτε πίσω στο χρόνο και απολαύστε τα τελετουργικά του Λουτρού. Επιλέξτε το μαύρο σαπούνι Λάσπης ή το πράσινο σαπούνι εμπλουτισμένο με τα minerals της Νεκράς Θάλασσας.

Παραδοσιακό Βυζαντινό Λουτρό με Απολέπιση

Αφεθείτε στη χαλαρωτική επίδραση του ατμού και στη συνέχεια απολαύστε το αναζωογονητικό μασάζ με αφρό σε όλο το σώμα και την απολέπιση με το γάντι.

Συνδυασμός Λασποθεραπείας και Λουτρού

Δυο πανάρχαιες τεχνικές προσαρμοσμένες στο σήμερα. Θερμό λουτρό σε συνδυασμό με τη θαυματουργή Λάσπη με Βότανα και αιθέρια έλαια. Φυσική αναζωογόνηση και αποτοξίνωση πέρα από κάθε προσδοκία.