Αρχική/Υπηρεσίες/Ολιστικές Θεραπείες

OLISTIC

ΟΛΙΣΤΙΚΕΣ ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ

Η ολιστική προσέγγιση στα massage και γενικά στις εναλλακτικές θεραπείες έχει βαθιά τις ρίζες της στους αιώνες. Τα οφέλη της δεν είναι μόνο σωματικά αλλά έχει ευεργετική επίδραση στην εξισορρόπηση Σώματος, Νου και Ψυχής.

Read More

Ως αποτέλεσμα, ένα ολιστικό massage συμβάλλει στην αύξηση της ενεργητικότητας, της πνευματικής διαύγειας, στη συγκέντρωση, την ανακούφιση από το stress και τους μυικούς πόνους, στη βελτίωση της ελαστικότητας της επιδερμίδας, στην ενδυνάμωση του ανοσοποιητικού συστήματος, στην αύξηση της αυτοεκτίμησης και στη βελτίωση της ποιότητας του ύπνου.

Στο Karam Crete Spa δημιουργούμε εξατομικευμένα ολιστικά προγράμματα, σύμφωνα με τις ανάγκες σας.

Μασάζ με Ζεστές Πέτρες

Μασάζ με ζεστές ηφαιστιογενείς πέτρες για βαθιά χαλάρωση των μυών. Μια ολιστική θεραπεία με ιδιαίτερη τεχνική για ηρεμία και καταπολέμηση του στρες.

Μασάζ Aρωματοθεραπείας

Μασάζ με αιθέρια έλαια και λάδι πλούσιο σε μεταλλικά στοιχεία από τη Νεκρά Θάλασσα, ιδανικό για να αποθεώσει τις αισθήσεις. Ξεκουραστείτε και χαλαρώστε με τα αρώματα της ανατολής.

Ινδικό Μασάζ

Μασάζ που ξεκουράζει, μειώνει το στρες και ανακουφίζει από τον πονοκέφαλο χαρίζοντας οφέλη στο σώμα και το νου.

Μασάζ με Πουγκιά

Νιώστε τη θεραπευτική δύναμη των βοτάνων της ελληνικής φύσης τυλιγμένοι σε ένα αίσθημα θαλπωρής και απόλυτης χαλάρωσης.

Ρεφλεξολογία

Ρεφλεξολογία είναι μια ολιστική εναλλακτική πρακτική σύμφωνα με την οποία κάθε σημείο του ανθρώπινου οργανισμού έχει το αντανακλαστικό του στα πέλματα, στις παλάμες στα αυτιά και σε συστοιχες περιοχές του σώματος . Ο εκπαιδευμένος ρεφλεξολογος μέσα από ειδικές πιέσεις και χειρισμούς αποσκοπεί στη χαλάρωση και την εξισορρόπηση και την βελτίωση των λειτουργιών του σώματος.